Vlad Ropotică

Vlad Ropotică este autor de carte, speaker şi consultant de leadership.

În 2015, a fondat KRI LEADERS, având ca obiectiv principal creşterea unei GENERAŢII de lideri în toate domeniile, inclusiv în mediul de afaceri sau cel politic. În ultimii 5 ani a vorbit în fața a peste 10.000 mii de oameni, având audiențe de la 15 ascultători și până la 500, în diverse locații din România.

Vlad a publicat și 2 cărți dedicate dezvoltării tinerilor – Călcâiul lui Ahile și SuperErou în 21 de zile. Cărțile au ajuns la sute de oameni din România și din mai multe țări europene plus Statele Unite ale Americii. De asemenea, Vlad Ropotică este și trainer în domeniul discursului public, pregătind prin cursurile sale zeci de vorbitori.

vlad ropoțică
Vlad Ropotică, Trainer Fondator KRI Leaders va susține prezentarea „Povestea fondatorilor – 5 trăsături ale liderului în startup care fac diferența între succes și eșec.”
Profilul liderului, al fondatorului, este deosebit de important pentru destinul unei afaceri la început de drum (start-up). Practic, ceea ce este și ceea ce are proaspătul antreprenor influențează în mod decisiv afacerea, fie că vorbim despre cunoștințe, relații sau chiar bani. În prezentarea mea, voi arăta că sunt 5 trăsături esențiale către care un proprietar de start-up trebuie să își concentreze atenția, despre care să învețe și fără de care afacerea sa nu poate funcționa.
Go back

Sessions