Violeta Muntenescu

Violeta Muntenescu

Violeta Muntenescu este Consultant de management Mika Consulting.

In anul 2003 am deschis prima afacere, o firma de contabilitate, iar in 2005 am deschis a doua firma in domeniul managementului proiectelor cu finantare europeana.

In anul 2013 – am inceput o noua etapa in afaceri, impreuna cu cel mai mic copil “Mika Consulting”, cabinet de contabilitate si consultanta de management, un serviciu integrat oferit clientilor in vederea unei mai bune gestionari a activitatii firmei. Activitatea de consultant de management nu poate fi separata de activitatea de formare, de aceea in anul 2017 am devenit Formator autorizat.

In cei  15 ani de activitate in domeniul managementului financiar pentru firme am putut sa observ cum clientii mei si-au deschis afacerile, cum au crescut si impreuna am depasit toate etapele dificile cu care se confrunta un antreprenor. Buna functionare a unei organizatii este mereu rezultatul unei bune gestionari a resurselor financiare de care o firma dispune.

violeta muntenescu

Violeta Muntenescu, Consultant de management Mika Consulting, va susține seminaru „Cum gestionăm corect resursele financiare”.

  • Ce trebuie să înțelegem prin managementul resurselor financiare;
  • Cum gândim planul financiar prin care ne atingem obiectivele afacerii;
  • Cum ne asiguram că afacerea funcționează așa cum am planificat;
  • StartUp – între intuiție, eligibilitate și cost control.

 

mika consulting
  • Company:Mika Consulting
  • Short Bio:Consultant Management
Go back

Sessions