Razvan Zvorișteanu speaker conferinta #webbiz

Răzvan Zvorișteanu

Răzvan Zvorișteanu este programator de meserie, având o experiență de peste 15 ani în domeniu.

De 12 ani este la frâiele Galaxy Design, o companie care a migrat de la oferirea serviciilor web (design, programare, SEO și hosting) înspre comerțul electronic cu materiale publicitare personalizate. În prezent, activează în spațiul online prin intermediul a 7 site-uri de vânzare, iar în offline prin 3 centre regionale în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Experiența acumulată atât în partea de dezvoltare cât și ca utilizator de magazine online îl poziționează ca un expert în comerțul electronic. „Facem eforturi continue în a comunica eficient cu clienții noștri. Mediul online îți oferă posibilități nebănuite, dar îți întinde și capcane periculoase în egală măsură…” spune Răzvan.

Răzvan Zvorișteanu, CEO Promer Group, va susținerea workshop-ul „Customer e-Jurney”.

Gradul de satisfacţie al clientului este definitoriu pentru succesul unui business. Customer e-Journey este un exercițiu util pentru orice afacere care activează în mediul online, cu ajutorul căruia putem înțelege și îmbunătăți experiența clienților în fiecare interacţiune pe care o avem, folosindu-ne totodată de cele mai noi tehnologii.

Vom identifica punctele fierbinţi ale interacţiunii cu clienţii noştri şi vom da exemple practice care să aibă ca efect creşterea gradului de mulţumire.

Vino alături de noi pentru a desena împreună harta experienței clientului în business-ul pe care îl conduci!

Razvan Zvoristeanu CEO Promer Group Go back

Sessions