Mihail Birsan

Mihail Bîrsan

Mihail Bîrsan este Event Manager la MB EVENT, agenție de organizare evenimente economice, cu sediul în Iași. Mihail deține peste 7 ani de experiență în producția, organizarea și managementul de evenimente sociale și economice,  coordonând echipe și proiecte multiple.

Mihail Bîrsan a absolvit cursuri specializate de organizare și planificare evenimente și relații publice și comunicare. A urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași (2006 – 2010), Masterat de Criminalistică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (2011 – 2013), MBA Management și Administrarea afacerilor din cadrul Link Business Academy (2014 – 2015).  De asemenea, Mihail a finalizat cursurile de: Formator Acreditat, Competențe Antreprenoriale, Expert Fonduri Europene și Web Design.

De la începutul carierei, Mihail Bîrsan a organizat evenimente sociale, cu titlu de exemplu este prima Conferință Națională de Criminalistică din Iași (2013), dedicată publicului larg, aflată astăzi la cea de-a șasea ediție. Mihail s-a implicat în proiecte civice locale și regionale: Ieșenii vor Aeroport (2012), Moldova Vrea autostradă (2014), organizând mese rotunde, dezbateri și întâlniri cu factori de decizie de la nivel central și local. Ulterior, Mihail Bîrsan  a dobândit experiență prin organizarea de expoziții, festivaluri și târguri și s-a axat pe promovarea evenimentelor locale și naționale (2014 – 2016).

Începând cu anul 2016, Mihail  Bîrsan înființează agenția MB EVENT, care are scopul de a produce și de a organiza evenimente de afaceri, pentru antreprenorii și reprezentanții mediului de afaceri local. Organizează primul eveniment complex, dedicat dezvoltării afacerilor în mediul online – Conferința #WebBiz, primul eveniment complex dedicat antreprenorilor locali – Conferința Iași Antreprenor și primul eveniment complex dedicat proprietarilor de magazine online – Conferința Iași E-commerce. Împreună cu parteneri de încredere, organizează Business Networking Cocktail II și Afaceri Iași Forum, precum și alte evenimente economice.

Go back

Sessions