Mihai Cotirgasanu

Mihai Cotirgasanu

Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din Iași, activează de peste 10 ani în cadrul Parcului Științific și Tehnologic Tehnopolis, având experiență în transfer tehnologic și consultanță pentru internaționalizare. De asemenea, are o bogată experiență în domeniul energiilor regenerabile, fiind manager de proiect în cadrul companiei germane WPD România.

Parcul Ştiintific şi Tehnologic  TEHNOPOLIS  vine în sprijinul companiilor recent înfiinţate prin INCUBATORUL DE AFACERI care funcţionează la standarde europene. INCUBATORUL DE AFACERI la Tehnopolis are are rolul de a sprijini evoluţia întreprinderilor de tip  start-up.

INCUBATORUL DE AFACERI a luat fiinṭă, în cadrul Tehnopolis, iar primele firme au fost incubate la începutul lunii aprilie 2007. Ȋntrucât Incubatorul de Afaceri îşi desfăşoară activitatea în cadrul unui parc ştiinṭific şi tehnologic este necesar ca firmele incubate să aibă o componentă a activităṭii axată pe inovare, pe realizarea de transfer tehnologic. De la 1 ianuarie 2007 şi până în prezent au fost incubate 31 de firme.

Go back

Sessions