Mihaela Mariucă

Mihaela Măriucă

Mihaela Măriucă are o experiență de 15 ani în domeniul consultanței pentru afaceri. Domeniile sale de expertiză cuprind: consultanța strategică pentru dezvoltarea companiilor și organizațiilor, consultanța în marketing și cercetarea de piață,  consultanță în management financiar, managementul proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

În calitate de Managing Partner în cadrul companiei AVISSO, Mihaela Măriucă raspunde de identificarea de noi oportunități de afaceri, dezvoltarea și managementul diviziei de consultanță pentru IMM-uri. De asemenea, Mihaela Măriucă este implicată în proiecte de consultanță, precum: consultanță în management strategic și organizațional, planuri de afaceri și studii de fezabilitate pentru proiecte de investiții, cercetare de piață și studii de oportunitate, scrierea de proiecte pentru accesarea de fonduri nerambursabile și managementul implementării acestor tipuri de proiecte.

Competențele și cunoștințete sale în domeniul consultanței în management sunt dovedite de certificările obţinute din partea unor organisme recunoscute în domeniu: MBA – Master of Business Administratin, Business Analyst, General manager, Project Manager, Trainer și Business Coach.

Mihaela Mariucă

Mihaela Măriucă, Managing Partner AVISSO va susține seminarul: „Surse de finanțare pentru Start-up”. În cadrul prezentării, veți afla informații despre:

  1. Cum poți accesa o finanțare neramburabilă pentru un start-up;
  2. Care sunt avantajele accesării unei finanțări neramburabile;
  3. Care sunt constrângerile care însoțesc accesarea unei finanțări;
  4. Cum te poate ajuta un consultant în accesarea și implementarea unui proiect cu finanțare nermbursabilă;
  5. Cum alegi consultantul potrivit.
Go back

Sessions