Liviu Talio ECOMpedia

Liviu Taloi

Liviu Taloi este Senior Consultant in e-commerce, usability, analytics, conversion rate optimization and online marketing ECOMpedia.  Consultant pe comert electronic inca din anul 2004 cu experienta in activitatile de zi cu zi ale magazinelor online romanesti. In perioada 2004 – 2006 a fost PR Manager la eMAG. Dupa incetarea colaborarii cu eMAG a acordat servicii de consultanta specifica principalelor magazine online din Romania, in domeniile IT&C, imobiliare, turism, bricolaj, cadouri, carti.

In anul 2006 a participat la realizarea primului studiu guvernamental legat de comertul electronic, comandat de MCTI, unde a pus bazele codului de conduita adresat comerciantilor online, un sistem de bune practici care a dus in final la elaborarea unui draft de proiect pentru Marca de Incredere in cadrul ANEC – Asociatia Nationala pentru E-Commerce, al carui membru fondator este.

A promovat si pledat in multe conferinte cauza comertului online romanesc, acordand premii pentru conferintele FinMedia pentru cel mai bun magazin online al anului. In anul 2007 la Gala Premiilor eCommerce a prezentat in premiera studii de uzabilitate efectuate pe magazinele online concurente.

In anul 2008 a sustinut mai multe traininguri adresate comerciantilor online sub titulatura iSell – training de comert electronic. Ca membru ANEC si APTI a promovat in randurile comerciantilor programul POS CCE de finantare, participand la mai multe sedinte lucrative unde a facut informari despre acest program de finantare.

Liviu Taloi Co-founder Ecomteam
Liviu Taloi, Co-founder ECOMpedia,  va susține prezentarea „În cautarea Platformei de Comerț Electronic Sexy„.
Cum alegem cea mai potrivită platftormă de comerț electronic pentru noi? Care sunt întrebările pe care trebuie sa mi le pun când analizez ofertele echipelor de programare și dezvoltare?
Go back

Sessions