Dana Ghineț

Dana Ghineț

Antreprenoriatul este tentant pentru multi si singura diferenta este actiunea!

Avand in vedere ca esti la inceput de drum, sunt bucuroasa sa impartasesc cu tine din cei 14 ani de antreprenoriat ce am invatat din start-up-urile mele, in special in zona de servicii (consultata pentru accesarea fondurilor europene – peste 200 de proiecte la nivel national, 100.000.000 euro gestionati cu clientii mei), zona de comert (comert furaje „Hambarul lu’ Eustache„) si franciza (OBag Store).

„Cea mai mare temere ascunde cea mai mare oportunitate!” este sloganul blogului meu www.danaghinet.ro pentru tineri antreprenori.

dana ghineț
Dana Ghineț, Business Coach Acces Project Investments, va susține sesiunea: „Cat de important este drive-ul personal in antreprenoriat?”

Fără a răspunde la întrebarea „Care este adevărata motivație?” la un nivel personal, profund si sincer, există posibilitatea de a lua decizii care în loc să ne conducă spre „destinație” ne vor îndepărta de aceasta. Antreprenoriatul este un joc interesant, dacă reușești să gestionezi temerile, emoțiile și atitudinea față de situațiile în care ești pus. Daca ar fi vorba doar de zona operațională, lucrurile ar fi foarte simple. Care este motivația ta?

Go back

Sessions