Dana Ghineț

Dana Ghineț

Antreprenoriatul este tentant pentru multi si singura diferenta este actiunea!

Avand in vedere ca esti la inceput de drum, sunt bucuroasa sa impartasesc cu tine din cei 14 ani de antreprenoriat ce am invatat din start-up-urile mele, in special in zona de servicii (consultata pentru accesarea fondurilor europene – peste 200 de proiecte la nivel national, 100.000.000 euro gestionati cu clientii mei), zona de comert (comert furaje „Hambarul lu’ Eustache„) si franciza (OBag Store).

„Cea mai mare temere ascunde cea mai mare oportunitate!” este sloganul blogului meu www.danaghinet.ro pentru tineri antreprenori.

Dana Ghineț, Business Coach Acces Project Investments, va susține sesiunea: „Cat de important este drive-ul personal in antreprenoriat?”
Fara a raspunde la intrebarea „Care este adevarata motivatie?” la un nivel personal, profund si sincer, exista posibilitatea de a lua decizii care in loc sa ne conduca spre „destinatie” ne vor indeparta de aceasta.Antreprenoriatul este un joc interesant daca reusesti sa gestionezi temerile, emotiile si atitudinea fata de situatiile in care esti pus. Daca ar fi vorba doar de zona operationala lucrurile ar fi foarte simple.
Care este motivatia ta?
Dana Ghineț Go back

Sessions