Cosmin Daraban

Cosmin Daraban

Cosmin este omul de la SilkWeb, CEO și co-fondator al agenției precum și al platformei eCommerce Gomag. Cu o experiență de peste 18 ani în online, Cosmin este specializat în marketing online și eCommerce, CRO și tehnici de creștere a traficului și vânzărilor.

Printre proiectele lui Cosmin se numără platforma Gomag, Academia de eCommerce și Gomag Virtual Summit, primul summit 100% online din România. Probabil îl cunoști și în calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul românesc.

Fără a fi o corporație și fără investitori în spate, agenția SilkWeb a contribuit la creșterea a peste 650 de firme iar, în prezent, pe platforma se dezvoltă peste 300 de magazine online.

cosmin daraban ceo silkweb

Cosmin Daraban, CEO SilkWeb, va susține prezentarea „Cum să construiești simplu un sales funnel care îți generează venit„.

De la mici buticuri online și până la giganții de pe piața de eCommerce, toți urmaresc același scop: să facă bani, să aibă vânzări și clienți. În definitiv, la finalul zilei, acestea sunt lucrurile care conteaza – nu traficul sau numărul de like-uri pe Facebook.

De aceea ai nevoie de un sales funnel / o pâlnie de vânzări. Ideal un sales funnel automat, care să atraga vânzările controlat, constant și cu minim de efort. Cosmin îți va arăta:

  • – Cum să construiești un funnel care generează lead-uri, clienți și vânzări repetate;
  • – Pașii de bază pentru un sales funnel care să te diferențieze de competiție;
  • – Cum să pui întreaga strategie de marketing și vânzare pe pilot automat;
  • – Instrumente gratuite și premium de care ai nevoie în strategia ta.
Go back

Sessions