Bogdan Trandafir speaker Conferinta #webBIz 2017

Bogdan Trandafir

Bogdan Trandafir este CEO la Business Development Partners, o agenție de marketing digital care ajută firmele să se dezvolte cu ajutorul mediului online.

În cei peste 20 de ani de activitate a activat în numeroase industrii: distribuție, finanțe bănci, utilități, IT, training și formare profesională, administrație centrală, consultanță de business, marketing digital. Experiența variată pe care a acumulat-o îi permite să înțeleagă afacerile din mai multe perspective: operațional, financiar-contabil, logistică, resurse umane, marketing și vânzări.

În ultimii 5 ani s-a dedicat exclusiv consultanței în marketing online, convins că viitorul oricărei afaceri va fi tot mai dependent de Internet.

Bogdan Trandafir, CEO Business Development Partners, va susține prezentarea „Strategii și trenduri de content marketing pentru e-commerce”

Mulți dintre ownerii sau marketerii magazinelor online ignoră puterea content marketingului. Campaniile PPC sau optimizările pentru motoarele de căutare (SEO) vor avea rezultate vizibil mai bune, dacă aveți și implementați o strategie de content marketing.

Vom vorbi despre rolul conținutului în ecosistemul unui magazin online și vom analiza tendințe în strategiile de marketing ale marilor magazine online pentru: home page, pagini de produs sau pagini de categorii de produs.”

Bogdan Trandafir CEO Business Development Partners Go back

Sessions