Bocăneț Flavia

Flavia-Loredana Bocăneț

Flavia-Loredana Bocăneț este Consultant digital marketing la Google Atelierul Digital Hub.

Prima mea interacțiune cu marketingul digital a avut loc acum un an când am fost selectată pentru a lua parte la proiectul Google Atelierul Digital Hub. De atunci, colaborez zi de zi cu antreprenorii ieșeni și căutăm împreuna soluții pentru o mai buna vizibilitate în online pentru afacerile lor prin intermediul sesiunilor de consultanță pe care le ofer. De la începutul acestui an am devenit coordonator pentru hub-ul din Iași, dar mă dezvolt și ca freelancer în zona de creare de strategii pentru promovare în online.

Google Atelierul Digital Hub este cel mai ambițios proiect de pregătire în lumea digitală, desfășurat de Google în România. O componentă importantă a programului este reprezentată de sesiunile de pregătire în domeniul business-ului și competențelor digitale dedicate companiilor locale, unde Zitec este partener.

Hub-urile Google Atelierul Digital sunt acum prezente în București, Iași, Brașov, Constanța, Timișoara si Cluj.

flavia bocăneț

Flavia-Loredana Bocăneț – Consultant digital marketing Google Atelierul Digital Hub va susține seminarul interactiv: „Online : Necesitate vs Oportunitate.”

Dacă inițial mediul online reprezenta o opțiune a antreprenorului, pentru a-și crește notorietatea business-ului, la momentul actual această opțiune s-a transformat într-o obligație. Prezența online este unul dintre factorii cheie ai promovării, dar de cele mai multe ori antreprenorii estimează un cost mult prea ridicat, atribuit acestei identități virtuale din lipsa cunoștințelor. Prin intermediul acestei prezentări vei afla care sunt primii pași pe care un start-up îi poate iniția, pentru a-și crea o prezență în mediul online, cu costuri minime.

Go back

Sessions