Alexandra Gugiuman speaker conferinta #webbiz 2017

Alexandra Gugiuman

Îmi concentrez activitatea profesională pe consultanță și comunicare politică, marketing și PR. În calitate de redactor-șef & owner al revistei InSociety vreau să cred că pot fi omul care trece dincolo de imagine, reușind să scoată în evidență partea mai puțin cunoscută a poveștilor de succes, fie că vorbim despre persoane, fie despre branduri.

Licențiată a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, specializarea „Relații Internaționale și Studii Europene„, am urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Univ. „A.I.Cuza” Iași și am absolvit un master în „Antreprenoriat Industrial„, Univ. Tehnică „Gh.Asachi” Iași.

Inspirată de personajul principal feminin al unui renumit serial, am început să aștern pe hârtie gânduri, emoții, trăiri pe care fiecare dintre noi le-a încercat de-a lungul vieții. Toate acestea s-au materializat într-o carte, „Autoportret„, lansată în 2016, după o perioadă în care a trebuit să o iau iarăși de la capăt și să-mi găsesc „drumul”. Anul 2016 a fost un an pe care mi-aș dori să-l știu uitat, însă mi-a dus, fix la final, cel mai frumos proiect de lifestyle& business, revista InSociety (www.insociety.ro). Iar despre suflet scriu în continuare, pe  www.alexandragugiuman.ro.

  • Company:InSociety
  • Short Bio:Owner Fiama Communication & PR Studio Owner, Redactor-Șef InSociety, Autor AlexandraGugiuman.ro
  • www.insociety.ro
Go back

Sessions