adrian benta

Adrian Bența

Andrian Bența este auditor financiar  la Camera Consultanților Fiscali din România, consultant fiscal la Benta Consult, fondator al revistelor Prietenii Fiscalității, Prietenii Contabilității și editor newsletter Alerta Fiscală.

Auditor financiar – cu specializare în auditul fondurilor europene. Începând cu anul 2014, a obținut calificarea de auditor financiar, ulterior s-a specializat în auditul fondurilor europene. În ultimii 4 ani, a efectuat misiuni de audit financiar statutar, respectiv a efectuat misiuni de audit al proiectelor finanțate din fonduri europene și alte fonduri structurale.

Fondator și autor de specialitate al revistelor Prietenii Fiscalității și Prietenii Contabilității – Reviste de formație fiscală și contabilă, cu înregistrare și număr ISSN la Biblioteca Naționala. Revistele, mărci înregistrate OSIM, se editează săptămânal înregistrând un număr de aproximativ 52 ediții anuale. Autor/coautor al newsletter-ului Alerta Fiscală, marcă înregistrata OSIM.

Lector al cursului de Fiscalitate organizat de o entitate autorizată ANC (fosta CNFPA), pentru formarea profesională a adulților. Începând cu anul 2012, lector al Cursului de pregătire pentru examenul de Consultant fiscal.

Consultant fiscal, își conducere propriului cabinet de consultanță fiscală și audit financiar – Benta Consult, după obținerea atestatului de Consultant fiscal și ulterior a celui de Auditor Financiar.

Go back

Sessions