Panel III. StartUP Client

Panel III. StartUP Client

  1. Dana Ghineț, Business Coach Acces Project Investments, va susține sesiunea: „Cât de important este drive-ul personal în antreprenoriat?”

Fără a răspunde la întrebarea „Care este adevărata motivație?” la un nivel personal, profund si sincer, există posibilitatea de a lua decizii care în loc să ne conducă spre „destinație” ne vor îndepărta de aceasta. Antreprenoriatul este un joc interesant, dacă reușești să gestionezi temerile, emoțiile și atitudinea față de situațiile în care ești pus. Daca ar fi vorba doar de zona operațională, lucrurile ar fi foarte simple. Care este motivația ta?

  1. Bocăneț Flavia-Loredana, Consultant digital marketing Google Atelierul Digital Hub va susține seminarul interactiv: „Online: Necesitate vs Oportunitate.”

Dacă inițial mediul online reprezenta o opțiune a antreprenorului pentru a-și crește notorietatea business-ului, la momentul actual această opțiune s-a transformat într-o obligație. Prezența online este unul dintre factorii cheie ai promovării, dar de cele mai multe ori antreprenorii estimează un cost mult prea ridicat atribuit acestei identități virtuale din lipsa cunoștințelor. Prin intermediul acestei prezentări, vei afla care sunt primii pași pe care un start-up îi poate iniția, pentru a-și crea o prezență în mediul online, cu costuri minime.