Panel II. E-commerce Platforms

1. Cosmin Daraban CEO SilkWEB, va susține prezentarea „Cum să construiești simplu un sales funnel care îți generează venit„.

De la mici buticuri online și până la giganții de pe piața de eCommerce, toți urmaresc același scop: să facă bani, să aibă vânzări și clienți. În definitiv, la finalul zilei, acestea sunt lucrurile care conteaza – nu traficul sau numărul de like-uri pe Facebook.

De aceea ai nevoie de un sales funnel / o pâlnie de vânzări. Ideal un sales funnel automat, care să atraga vânzările controlat, constant și cu minim de efort. Cosmin îți va arăta:

  • Cum să construiești un funnel care generează lead-uri, clienți și vânzări repetate;
  • Pașii de bază pentru un sales funnel care să te diferențieze de competiție;
  • Cum să pui întreaga strategie de marketing și vânzare pe pilot automat;
  • Instrumente gratuite și premium de care ai nevoie în strategia ta.

2. George Pascaru, Team Leader Iași Canopy, va susține prezentarea: „Fii la înălțime: strategii de a obține performanță în online”.

Facebook Ads, Google AdWords, YouTube, cum știi ce canale îți aduc rezultate? Și, mai ales, cum? Pentru un business e-commerce este vital să fie acolo unde sunt și clienții săi și să transmită mesajele potrivite, exact consumatorilor pe care îi vizează. Hai să vedem ce strategii și mix de tactici de promovare, axate pe performanță, poți pune în aplicare.

3. Liviu Taloi, Co-founder ECOMpedia,  va susține prezentarea „În căutarea Platformei de Comerț Electronic Sexy”.

Cum alegem cea mai potrivită platftormă de comerț electronic pentru noi? Care sunt întrebările pe care trebuie sa mi le pun, când analizez ofertele echipelor de programare și dezvoltare?

4. Sergiu Babașan, Cofondator Blugento, va susține prezentarea:Soluția Smart pentru Realizarea Unui Magazin Online”.

Provocările antreprenorilor din eCommerce nu sunt puține, iar de foarte mule ori succesul în comerțul electronic depinde de platfoma pe care alegi să îți vinzi produsele și serviciile.

Află de la Sergiu Băbășan, Cofondator Blugento, care sunt criteriile după care să alegi platfoma de comerț electronic pe care să îți deschizi magazinul online și cum să faci față celor mai mari provocări din industrie.