Panel I. Startup Afacere

Panel I. StartUP Afacere

 1. Vlad Ropotică, Trainer Fondator KRI Leaders va susține prezentarea „Povestea fondatorilor5 trăsături ale liderului în startup care fac diferența între succes și eșec.”
  Profilul liderului, al fondatorului, este deosebit de important pentru destinul unei afaceri la început de drum (start-up). Practic, ceea ce este și ceea ce are proaspătul antreprenor influențează în mod decisiv afacerea, fie că vorbim despre cunoștințe, relații sau chiar bani. În prezentarea mea, voi arăta că sunt 5 trăsături esențiale către care un proprietar de start-up trebuie să își concentreze atenția, despre care să învețe și fără de care afacerea sa nu poate funcționa.
 2. George Rășchitor, General Manager Sinaps Marketing va susține sesiunea „Strategii de marketing online pentru Startup-uri”.
  – cum stabilesc obiectivele de marketing și de vânzări;
  – care este bugetul de marketing de care am nevoie;
  – cum evaluez o campanie de marketing.
 3. Ciprian Dron, General Manager Bloom Communication va susține seminarul: „Cheia viselor este la tine. Visător vs Pragmatic / Idealist vs Practic”.
  • Ce alegem: domeniu general sau construcția unui brand ?
  • Construcția pozitionării în piață: funcțională, economică, emotională. Avem nevoie de ea?
  • Concurența este bună… sau rea? Cum mă raportez la o piata puternic concurențială?
  • Cum știu că lansez bine business-ul în piață?
  • Vizionar vs micul atreprenor.
 4. Gabriela Coman, Coordonator Incubator de afaceri, Parcului Științific și Tehnologic “Tehnopolis” va susține sesiunea „De la idee la afacere”. Va fi o prezentare detaliată a unui incubator de afaceri, condițiile de incubare, servicii oferite. Cei prezenți la workshop vor afla care sunt argumentele prin care un antreprenor începator poate convinge că ideea lui de afacere merită sprijinită. Micile detalii fac diferența dintre o firmă nou înființată și un spart-up de succes.