dezbatere economica

Dezbatere economică: Impact în afaceri

Vă invităm la o dezbatere reală despre impactul politicilor economice, modificărilor fiscale, programelor guvernamentale asupra mediului de afaceri.

Scopul dezbaterii este de a facilita discuția în jurul problemei de interes major – impactul polticilor economice, modificărilor fiscale, programelor guvernamentale asupra mediului economic, prin facilitarea colectării soluțiilor concrete și argumentate ale vorbitorilor. În cadrul acestei secțiuni interactive, participanții au posibilitatea să prezinte intervenții, vor putea să adreseze întrebări și să ofere răspunsuri.

Lansăm discuția privind modificările legislative și politicile economice, pentru a fi dezbătută alături de mediul de afaceri, mediul politic și societatea civilă locală. La această dezbatere, vom analiza influența măsurilor și programelor guvernamentale asupra: creșterii și dezvoltării economice, atragerii investițiilor, resursei umane, dezvoltării infrastructurii de transport.

Invităm la o dezbatere reală a situației economice actuale, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, ai mediului politic și specialiști din domeniu să participe la eveniment.

Participarea la această secțiune este gratuită, în baza confirmării prealabile de participare la adresa de e-mail: office@mbevent.ro.

Pentru participanții la Conferința Iași Antreprenor 2017, nu este necesar procesul de înregistrare.

MODERATOR DEZBATERE: Ec. Adrian Bența, Consultant Fiscal Benta Consult.