Rezultate 2016 – MB EVENT

REZULTATE 2016

1 aprilie 2016

Cu ocazia  împlinirii a 40 de ani de la înființarea companiei Apple de către Steve Jobs, se lansează agenția de organizare evenimente business MB EVENT la Camera de Comerț și Industrie Iași. Evenimentul are loc în fața unui auditoriu format din: organizatori de evenimente, furnizori de servicii pentru evenimente, antreprenori și oameni de afaceri.

Lansare MB EVENT

23 iunie 2016

Are loc la Camera de Comerț și Industrie Iași prima conferință organizată de agenția MB EVENT. Eveniment dedicat dezvoltării afacerilor de succes în mediul online – Conferința #WebBiz 2016. 12 speakeri, reprezentanți ai agențiilor și companiilor din industria online prezintă strategii eficiente celor peste 90 de participanți. Sunt realizate 14 parteneriate.

Conferința #WebBiz 2016

25 octombrie 2016

Are loc cea de-a doua conferință organizată de MB EVENT la Camera de Comerț și Industrie Iași. Eveniment dedicat dezvoltării antreprenoriale în regiunea de Nord-Est – Conferința Iași Antreprenor 2016. 20 de speakeri prezintă celor 70 de participanți, antreprenori și reprezentanți ai mediului de afaceri local, modalități eficace de creștere a afacerilor. Sunt realizate 23 de parteneriate.

Conferința Iași Antreprenor 2016

16 noiembrie 2016

Agenția MB EVENT organizează Dezbaterea „Moldova vrea Autostradă: “Atragerea investițiilor industriale în contextul infrastructurii din Moldova”, unde participă  peste 40 de reprezenți ai mediului politic, de afaceri și civic.

7 decembrie 2016

În parteneriat cu BizzClub Iași, agenția de organizare evenimente de afaceri MB EVENT organizează ediția a II-a Business Networking Cocktail – eveniment puternic de networking în afaceri. Participă 60 de reprezentanți ai mediului de afaceri local: reprezentanți business cu experiență, dar și antreprenori la început de drum. Sunt realizate 23 de parteneriate.

Business Networking Cocktail 2016

Agenția de organizare evenimente business MB EVENT încheie anul 2016 cu următoarele rezultate: 5 evenimente de afaceri, 40 de speakeri, 300 de participanți și 60 de parteneriate.

MB EVENT Agenție organizare evenimente de afaceri

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save