Invitație – Gala Mediului de Afaceri 2017

INVITATIE

GALA MEDIULUI DE AFACERI

Iasi, Palas Congress Hall, 3 noiembrie 2017, ora 18.00

MB EVENT, in calitate de partener al evenimentului si membru al Camerei de Comert, felicita toate companiile care au reusit performanta de a se clasa în Topul Firmelor din Judetul Iasi, Editia 2017 realizat de Camera de Comert si Industrie Iasi si va recomanda sa participati la Gala Mediului de Afaceri, eveniment dedicat cuvenitei recunoasteri publice a acestei performante de exceptie!

Gala Mediului de Afaceri

Gala Mediului de Afaceri va reuni antreprenori si manageri la nivel de top si va fi organizata pe data de 03.11.2017, cu începere de la ora 18.00, în cadrul distins oferit de Palas Congress Hall Iasi – Salile Chopin & Vivaldi. Gala Medului de Afaceri va cuprinde Festivitatea de premiere, cu decernarea de trofee si diplome, lansarea oficiala a Catalogului de Top, precum si Dineul laureatilor, cu bucate alese si momente artistice de calitate.

Gala Mediului de Afaceri

Invitatia este adresata atat celor care se numara printre laureatii acestei editii, cat si celor care nu s-au clasat in Top, dar doresc sa participe sau sa se promoveze in cadrul acestui eveniment de gala, dedicat oamenilor de afaceri.

Clasamentul de Top, cel mai important si cuprinzator clasament al comunitatii de afaceri, a fost realizat dupa o metodologie complexa, unitara la nivelul Sistemului Camerelor de Comert din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor. Aveti posibilitatea de a verifica si analiza performanta si ierarhia a celor 2.664 de firme iesene situate pe locurile 1-10, pe domenii de activitate si clase de marime, accesând varianta on-line: www.cciasi.ro/top.

Catalogul Anual este o publicatie ce cuprinde clasamentul firmelor, precum si datele de identificare si contact ale acestora. Catalogul va fi tiparit în româna si engleza în peste 1.000 de exemplare si va fi distribuit timp de un an pe multiple canale – delegatii de afaceri straine, firme românesti, autoritati publice centrale si locale, sectiile comerciale ale ambasadelor. Catalogul constituie o excelenta oportunitate de promovare a companiilor inclusiv prin inserturile publicitare, atât în varianta tiparita, cât si în varianta electronica.

Talonul de confirmare va ofera posibilitati multiple: participare la Gala Mediului de Afaceri, asociere de imagine si promovare în cadrul evenimentului, precum si publicitate în cuprinsul Catalogului.

Va invitam sa descarcati, sa completati si sa transmiteti talonul de confirmare atasat, pana la data de 25 octombrie, pentru a beneficia de preturile promotionale, prin formularul online de la adresa: http://www.cciasi.ro/Gala_Mediului_de_Afaceri.htm.