Invitație – Conferința Iași StartUP 2018

Agenția MB EVENT vă invită la prime ediție a Conferinței Iași StartUP 2018From Origins to Evolution. Participă la cel mai interactiv eveniment, dedicat soluțiilor de creștere și dezvoltare pentru noi afaceri, alături de antreprenori de succes, deținători de start-upuri și profesioniști business.

Evenimentul va avea loc în data de 12 iunie 2018, între orele 9:00 – 16:00, la Camera de Comerț și Industrie Iași. Conferința Iași StartUP 2018 se adresează persoanelor care doresc să inițieze proiecte de afaceri, să dezvolte start-upuri, să cunoască strategii eficiente de dezvoltare antreprenorială.

Speakerii prezenți sunt profesioniști cu notorietate, reprezentanți ai companiilor de succes, îți vor prezenta soluții eficiente pentru  inițierea și creșterea afacerilor. Printre vorbitori se regăsesc: George Rășchitor – General Manager Sinaps Marketing; Dana Ghineț – Manager Partener Acces Project Investments; Ciprian Dron, CEO Unity GroupAndrei Răzvan Zvorişteanu – CEO Promer Group, Violeta MuntenescuConsultant Management Mika Consulting, Mihaela Mariuca – Managing Partner AVISSO, Radu Nechita – Trainer Partner Mentor Training, Gabriela Coman – Coordonator Incubator de Afaceri TEHNOPOLIS, Flavia-Loredana Bocăneț – Consultant digital marketing Google Atelierul Digital Hub, Vlad Ropotică – Trainer KRI LEADERS, Bîrsan Mihail – Event Manager MB EVENT.

Agenda evenimentului cuprinde trei paneluri: „StartUP Afacere”, „StartUP ReSurse”, „StartUP Client”, iar participanții vor putea participa la sesiuni active de business networking. În cadrul evenimentului, antreprenorii vor beneficia de: soluții și instrumente pentru start-upuri; oportunități de dezvoltare pentru afaceri; programe și surse de finanțare; tendințe curente în mediul de business; parteneri importanți, pentru a crește compania; specialiști și consultanți pentru proiecte startup; contacte business: potențiali parteneri și furnizori.

„Conferința Iași StartUP 2018 este un eveniment interactiv de dezvoltare a afacerilor tip start-up. Participanții vor putea discuta cu antreprenori și specialiști business despre cum vor depăși provocările care apar pe parcursul afacerii și cum vor fructifica fiecare oportunitate apărută. Dacă te gândești la o ideie de afaceri sau lucrezi la conturarea unui plan de afaceri, evenimentul este mediul perfect, unde poți afla mai multe informații despre importanța identității de brand, instrumente eficiente de promovare, programe și surse de finanțare, strategii financiare și tehnici de resurse umane. În Regiunea de Nord-Est a României, peste 30% din start-upurile înființate nu supraviețuiesc primului an de activitate. În aceste condiții, este extrem de important să oferim instrumente eficiente de dezvoltare firmelor și companiilor locale.” Bîrsan Mihail, Organizator Conferința Iași StartUP 2018.

Taxa de participare este în valoare de 100 lei (Early Bird Ticket). De asemenea, avem pachete pentru grupuri de 2, 3 sau 4 persoane, în valoare de 180, 250 și respectiv 300 de lei (Group Ticket) și ofertă pentru studenți sau materanzi, Student Ticket în valoare de 50 de lei. Ticketul de participare include: accesul la conferință și la toate sesiunile evenimentului, mapa participantului, pauze de cafea, sesiunile de business networking.

Pentru a participa la eveniment, vă invităm să completați formularul de înregistrare: https://bit.ly/2IggxPp. De asemenea, aveți posibilitatea să ne contactați la adresa de e-mail: office@mbevent.ro sau la numărul de telefon: 0748.247.737.

Partenerii Conferinței Iași StartUP 2018: Camera de Comerț și Industrie Iași, Tehnopolis, Enterprise Europe Network, Portal ManagementJurnalul de afaceri, La IașiComunicate de afaceri, Antreprenor de Iași, ÎnOraș.ro.

CONFERINȚA IAȘI Startup 2018