Invitație – Conferința Iași Antreprenor 2017

CONFERINȚA IAȘI ANTREPRENOR 2017 Afiș

Agenția MB EVENT vă invită la ediția a II-a a Conferinței Iași Antreprenor – Impact în afaceri. Conferința Iași Antreprenor 2017 este un eveniment complex de dezvoltare antreprenorială, care va avea loc la Camera de Comerț și Industrie Iași, în data de 21 noiembrie 2017, între orele 9:00 – 17:00. În cadrul evenimentului, vor fi abordate teme economice: surse de finanțare nerambursabilă, strategii de impact pentru afaceri, programe și structuri de dezvoltare pentru antreprenori, modificări fiscale pentru anul 2018.

La Conferința Iași Antreprenor 2017 vor participa în calitate de speakeri, reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri, care vor împărtăși strategii de succes antreprenorilor și managerilor participanți. Printre vorbitori se regăsesc: Anca Nicoleta Teletin – Operations Manager Grapefruit, Mihaela Mariuca – Managing Partner AVISSO, George Râșchitor – General Manager Sinaps Marketing, Florin Smeu – General Manager Sweet Cafe, Adrian Bența – Consultant fiscal Benta Consult, Tudor Gându – Co-fondator The Grape, Alina Popa – Director Executiv Euronest, Mihai CotirgășanuSpecialist IT și Comunicare Parcul Științific și Tehnologic Tehnopolis, Corneliu MironCEO Clinica Dentară Pretty Smile.

Agenda evenimentului cuprinde două paneluri: “Oportunități antreprenoriale”, „Strategii pentru companii” și Dezbaterea economică:Impact în afaceri”, iar participanții vor putea participa la sesiuni active de business networking. În cadrul evenimentului, antreprenorii vor beneficia de: soluții pentru afaceri, strategii de dezvoltare pentru antreprenori și manageri, parteneri importanți, pentru a crește afacerea, oportunități pentru firme și companii, contacte business: potențiali clienți sau furnizori, business networking.

Prima ediție a Conferinței Iași Antreprenor s-a desfășurat în data de 25 octombrie 2016, la Camera de Comerț și Industrie Iași. La eveniment au participat 20 de speakeri, care au împărtășit strategii și tehnici de succes pentru dezvoltarea afacerilor celor peste 60 de participanți.

Taxa de participare este în valoare de: 120 lei, valabilă în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2017. Ticketul de participare include: accesul la conferință și la toate sesiunile evenimentului, mapa participantului, pauze de cafea și prânz, sesiunile de business networking.

Pentru a participa la eveniment, vizitați pagina evenimentului la: http://bit.ly/2glZefq. De asemenea, ne puteți contacta prin e-mail la: office@mbevent.ro sau la numărul de telefon: 0748.247.737.