Event description

Inițiatorii campaniei civice Moldova vrea Autostradă vă invită miercuri, 16 noiembrie, de la ora 18:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Iași la Dezbaterea „Moldova vrea Autostradă: “Atragerea investițiilor industriale în contextul infrastructurii din Moldova”.

Scopul evenimentului este de a facilita discuția în jurul problemei de interes major a comunității din regiunea Moldovei – importanța construcției segmentului de autostradă A8 Târgu Mureș – Iași – Ungheni, prin facilitarea colectării soluțiilor concrete și argumentate ale vorbitorilor.

Lansăm discuția privind accelerarea construcției autostrăzii Tg. Mureș – Iași – Ungheni., pentru a fi dezbătută alături de mediul politic, mediul de afaceri și societatea civilă locală. La această dezbatere se va analiza importanța atragerii investițiilor industriale în contextul dezvoltării infrastructurii din Moldova.

Moderatorul dezbaterii:
– Marius Alexa, CEO Arhipelago

Invităm la o dezbatere reală a acestui proiect de infrastructură de transport important: reprezentanții și susținătorii campaniei Moldova Vrea Autostradă, candidații politici eligibili la alegerile parlamentare, mass-media, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, specialiști din domeniu să participe la eveniment.

Vă rugăm să vă înregistrați la eveniment, completând formularul de înregistrare. Aici găsiți formularul de înregistrare: https://goo.gl/forms/BMsEfJ8K1dlbX7HB2

Vă așteptăm cu drag la Dezbaterea „Moldova vrea Autostradă: “Atragerea investițiilor industriale în contextul infrastructurii din Moldova”.

http://moldovavreaautostrada.ro/

Această inițiativă face parte din campania civică apolitică și advocacy MOLDOVA VREA AUTOSTRADA, proiect coordonat de Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, Iași care și­-a propus să acționeze ca o platformă de sprijinire a tinerilor întreprinzători din România care doresc să realizeze proiecte urmărind dezvoltarea economiei și societății românești.