Event description

MB EVENT este o agenție de organizare evenimente, cu sediul în municipiul Iași, recunoscută pentru furnizarea unei oferte bogate de întâlniri de afaceri, la cel mai înalt standard profesional: conferințe, workshop-uri, seminarii interactive, dezbateri economice, forumuri, cocktail-uri, mese rotunde, lansări.

Expertiza noastră acoperă teme economice de maxim interes, unde avem o reputație puternică, pentru a oferi evenimente excelente: marketing digital, social-media, antreprenoriat, e-commerce, business networking, business development.

Agenția MB EVENT a luat ființă în 2016, în contextul dezvoltării mediului de afaceri prin întâlniri economice, de mare anvergură. Implementăm strategii pe termen lung, prezentând o ofertă bogată de evenimente, la care antreprenorii și proprietarii de firme și companii au acces.

De la înființare, agenția noastra a lucrat cu fiecare client, pentru a realiza obiective măsurabile de marketing ale evenimentelor, atingând nevoile și cerințele solicitate. Filosofia noastră de afaceri constă în crearea relațiilor de parteneriat de lungă durată cu reprezentanții economici.

Misiunea noastră este să influențăm semnificativ creșterea și dezvoltărea comunității de afaceri. Scopul nostru este să oferim servicii de înaltă calitate clienților, stimulând dezvoltarea și inovația în mediul economic.

Oferim servicii complete de: consultanță, producție, planificare, organizare, promovare și management, pentru evenimente memorabile.