Event description

Clubul oamenilor de afaceri ieșeni BizzClub Iași în colaborare cu agenția de organizare evenimente business MB EVENT a organizat cel mai puternic eveniment de business networking – Business Networking Cocktail, Ediția a II-a. Grand Hotel Traian Iaşi a fost gazda evenimentului care s-a desfăşurat în data de 7 decembrie 2016, începând cu ora 18:00. Evenimentul a urmărit să răspundă nevoii întreprinzătorilor locali de a-și crește rețeaua de contacte în afaceri.

Business Networking Cocktail

Agenda Business Networking Cocktail 2016 a cuprins trei ore interactive alături de oameni de afaceri, reprezentanți ai antreprenoriatului local și invitați de onoare: timp de 30 de minute au fost alocate momentului de educație antreprenorială susținut de reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri (Marius Alexa, CEO Arhipelago și Amalia Georgescu, Founder AGEO Biz), timp de 75 minute a avut loc sesiunea de business networking 1 la 1 pentru toti participanții, iar în ultimele 30 de minute a avut loc secțiunea business networking cocktail.

Business Networking Cocktail

Business Networking Cocktail a fost organizată cu sprijinul a 17 parteneri: FunBooth, Vision for You, VINCA, SmileBox, Amaryllis, Galaxy Design, iBar, AGEO, Mașina Timpului, Exquisite Photo, IAȘI Airport, Radio Iași, Iași TV Life, Ziarul de Iași, Iași FUN, ÎnOraș.ro, Comunicate de Afaceri.

Business Networking Cocktail

În cadrul evenimentului, participanții au avut posibilitatea să interacționeze cu peste 60 de reprezentanți din mediul local de afaceri. Business Networking Cocktail 2016 este un eveniment de networking unde oamenii de afaceri și antreprenorii ieșeni s-au întâlnit și au interacționat, pentru: a lega relații de afaceri, a crea și a dezvolta oportunități de afaceri, a realiza schimb de informații și a căuta potențiali parteneri de business.

Business Networking Cocktail 2016