Despre

MB EVENT Agenție organizare evenimente de afaceri

 

POVESTEA NOASTRĂ

MB EVENT – OUR CUSTOMER IS KING!

Suntem o agenție de management evenimente, recunoscută pentru furnizarea unei oferte bogate de evenimente la cel mai înalt standard profesional: conferințe, forumuri, cocktailuri, mese rotunde, lansări, dezbateri economice, workshop-uri și seminarii.

Expertiza noastră acoperă o gamă largă de teme economice, unde avem o reputație puternică, pentru a oferi evenimente excelente: marketing digital, branding, comunicare, e-commerce, social-media, antreprenoriat, business networking, business development.

De la înființare, agenția noastra a lucrat cu fiecare client, pentru a atinge obiectivele măsurabile de marketing ale evenimentului măsurabile, atingand nevoile și cerințele clientilor. Suntem o agenție de management evenimente,  care oferă servicii complete de: consultanță, planificare, promovare și organizare evenimente.

Credem în dezvoltarea relațiilor de parteneriat de lungă durată cu clienții noștri!

Business Networking Cocktail

AGENDĂ EVENIMENTE

Conferința #WebBiz II– eveniment complex de dezvoltare a afacerilor în mediul online, desfășurat în Iași, unde specialiștii de top din industria online împărtășesc din experiența lor în cadrul ariilor de specialitate: internet branding, webdesign, marketing online și social-media.

Conferința Iași Antreprenor – eveniment complex de dezvoltare antreprenorială, unde antreprenori experimentați dezvăluie din secretele succesului în afaceri reprezentanților companiilor.

Business Networking Cocktail II – eveniment de business networking, unde oamenii de afaceri și antreprenori locali se întâlnesc și interacționează, pentru a lega relații de afaceri a crea și a dezvolta oportunități de afaceri, a realiza un schimb de informații și a căuta potențiali parteneri de business.

Forumul Afaceri.ro Iași – eveniment de conectare a companiilor locale la piața de afaceri națională și internațională.

PORTOFOLIU

Partenerii, speakerii, participanții evenimentelor organizate de agenția MB EVENT sunt reprezentanți ai companiilor:

Parteneri MB EVENT

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save