Despre

MB EVENT Agenție organizare evenimente de afaceri

MB EVENT

POVESTEA NOASTRĂ

MB EVENT este o agenție de organizare evenimente, cu sediul în municipiul Iași, recunoscută pentru furnizarea unei oferte bogate de întâlniri de afaceri, la cel mai înalt standard profesional: conferințe, workshop-uri, seminarii interactive, dezbateri economice, forumuri, cocktail-uri, mese rotunde, lansări.

Expertiza noastră acoperă teme economice de maxim interes, unde avem o reputație puternică, pentru a oferi evenimente excelente: marketing digital, social-media, antreprenoriat, e-commerce, business networking, business development.

Agenția MB EVENT a luat ființă în 2016, în contextul dezvoltării mediului de afaceri prin întâlniri economice, de mare anvergură. Implementăm strategii pe termen lung, prezentând o ofertă bogată de evenimente, la care antreprenorii și proprietarii de firme și companii au acces.

De la înființare, agenția noastra a lucrat cu fiecare client, pentru a realiza obiective măsurabile de marketing ale evenimentelor, atingând nevoile și cerințele solicitate. Filosofia noastră de afaceri constă în crearea relațiilor de parteneriat de lungă durată cu reprezentanții economici.

Misiunea noastră este să influențăm semnificativ creșterea și dezvoltărea comunității de afaceri. Scopul nostru este să oferim servicii de înaltă calitate clienților, stimulând dezvoltarea și inovația în mediul economic.

SERVICII

Oferim servicii complete de: consultanță, planificare, organizare, promovare, management și producție, pentru evenimente memorabile.

Mihail Birsan

MIHAIL BÎRSAN

Mihail Bîrsan este Event Manager la MB EVENT, agenție de organizare evenimente economice, cu sediul în Iași. Mihail deține peste 5 ani de experiență în producția, organizarea și managementul de evenimente sociale și economice,  coordonând echipe și proiecte multiple.

A bsolvit cursuri specializate de organizare și planificare evenimente și relații publice și comunicare. A urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași (2006 – 2010), Masterat de Criminalistică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (2011 – 2013), MBA Management și Administrarea Afacerilor din cadrul Link Business Academy (2014 – 2015).  De asemenea, a finalizat cursurile certificate: Formator Acreditat, Expert Fonduri Europene și Web Design.

De la începutul carierei, a organizat evenimente sociale – prima Conferință Națională de Criminalistică din Iași (2013), dedicată publicului larg, aflată astăzi la cea de-a șasea ediție. S-a implicat în proiecte civice locale și regionale: Ieșenii vor Aeroport (2012), Moldova Vrea autostradă (2014), organizând mese rotunde, dezbateri și întâlniri cu factori de decizie de la nivelul administrației centrale și locale. Ulterior, s-a implicat în organizarea de expoziții, festivaluri și târguri și s-a axat pe promovarea evenimentelor locale și naționale.

Începând cu anul 2016, Mihail  Bîrsan înființează agenția MB EVENT, care are scopul de a produce și de a organiza evenimente de afaceri, pentru antreprenorii și reprezentanții mediului de afaceri local. Organizează un eveniment complex, dedicat dezvoltării afacerilor în mediul online – Conferința #WebBiz, întâlnirea dedicată antreprenorilor locali – Conferința Iași Antreprenor și primul eveniment dedicat proprietarilor de magazine online – Conferința Iași E-commerce. Împreună cu parteneri de încredere, organizează Business Networking Cocktail II și Afaceri Iași Forum, precum și alte evenimente economice.

PORTOFOLIU

CLIENȚI. PARTENERI. SPEAKERI. PARTICIPANȚI.

AFILIERE

Agenția MB EVENT este membră a Camerei de Comerț și Industrie Iași, partener de încredere al mediului de afaceri local, alături de care organizează întâlnire economice de mare amploare.

RECUNOAȘTERE

În 2018, agenția de organizare evenimente economice MB EVENT a fost recunoscută drept o firmă de încredere. Certificatul „Firmă de Încredere”, a fost oferit de către Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK SRL.

firma de incredere mb event

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save